Despre Vital Servicii Tratamente Informatii Glosar Contact  
 
 
 Informatii medicale  
 Tratamente  
   
 
Esti in sectiunea: ServiciiInformatii generale
Pacientii pot fi consultati pentru urmatoarele afectiuni urologice:  
Informatii generale
Interventii si manevre
Interventii urologice deschise
Noi tipuri de interventii
PCA 3
  Adenom de prostata
  Prostatita
  Infectii urinare
  Urolitiaza
  Malformatii congenitale
  Varicocel
  Incontinenta urinara
  Tumori testiculare
  Tumori vezicale
  Cancer de prostata
  Disfunctii erectile
  Infertilitate

Consultatii urologice:

Consultatiile medicale se desfasoara cu asigurarea unui climat de intimitate si respect fata de pacientii nostrii.
Dotare cu instrumentar medical urologic, video – endoscopic, performant (cu posibilitati de urmarire directa, transmitere si /sau înregistrare a interventiei).
Standarde de îngrijire pre si postoperatorii sunt asemanatore cu cele din clinicile de urologie din Cominitatea Europeana.
Preturile de spitalizare si tratament in Centrul Vital sunt cu mult mai convenabile decit cele percepute in spitalele din strainatate
Pentru pacientii internati, terapia medicamentoasa, cu specific urologic sau a afectiunilor colaterale, beneficiaza de cele mai noi achizitii.
Personalul medical si din administratie, implicat în actul medical, garanteaza cofidentialitatea informatiilor legate de starea de sanatate a pacientilor nostri.

Consultatiile se desfasoara in cabinetul de urologie din cadrul Centrului Medical MEDAS Professional din Bucuresti Bdul Elisabeta nr 57 sector 5.

Programarile telefonice pentru consultatii se fac zilnic prin serviciul Call center din Centrul MEDAS intre orle 9 – 19. Zilele pentru consultatii sunt : luni si miercuri intre orele 15- 18.
Interventiile sau procedurile chirurgicale vor fi programate in fiecare marti de la ora 14.

Manevrele si interventiile diagnostic sau terapeutice ce comporta riscul unor complicatii immediate sau tardive necesita acordul scris al pacientului dupa o informare medicala scrisa si verbala completa.

Pentru pacientii care doresc a doua opinie medicala ( diagnostica sau de tratament ) avem posibilitatea de programare la specialisti urologi de renume din centre medicale din Austria sau Italia.

Consultatiile permit specialistilor nostri sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament si sa stabileasca procedeul terapeutic optim, in concordanta cu necesitatile si dorinta pacientului.

Interventii si manevre urologice:

Interventiile chirurgicale urologice clasice sau endoscopice, precum si explorarile endoscopice diagnostice au drept scop preventia, tratarea sau controlul afectiunilor urologice. Calitatea actului operator este garantata atat de profesionalismul echipei chirurgicale cat si de calitatea deosebita a ingrijirilor intra si post operatorii.

         Interventii urologice deschise
    pentru varicocel, hidrocel fimoza, sindrom de jonctiune

         Interventii urologice endoscopice
   
pentru rezolvarea litiazei vezicale, stricturi ale uretrei, adenom de prostata, cancer de prostata,     tumori vezicale strictura de uretra

         Manevre si interventii urologice ambulatorii
   
pentru extractia sau montarea de sonde ureterale autostatice tip double JJ, montarea sau     scoaterea de sonde uretrale

         Interventii pentru rezolvarea incontinentei urinare la femei


Pentru prezentarea detaliata a fiecarui tip de interventie chirurgicala selectati din meniul localizat in partea stinga a paginii curente.

  Vital© 2011 All rights reserved  
Design by DeBit Services